top of page

Retourbeleid

​Aangekochte items retourneren

Voor bestellingen bij Theaterfreak.be geldt een zichttermijn van 30 dagen vanaf het artikel in jouw bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en uitproberen zoals je dat in een winkel zou doen, tenzij dat anders vermeld staat. Je kunt het artikel retourneren als het artikel compleet is en, voor zover dat mogelijk is, in originele staat en verpakking. 

Indien het product beschadigd, vuil of incompleet is geraakt door gebruik van het artikel dan ben je verantwoordelijk voor waardevermindering van het artikel en wordt een percentage van het terug te betalen bedrag in rekening gebracht.

Gelieve meteen na ontvangst van je bestelling te controleren of deze onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, willen we je vriendelijk vragen om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Bij terugbetaling gebruiken we hetzelfde betaalmiddel dat je hebt gebruikt bij de betaling van het order, voor zover dat technisch mogelijk is. Het volledige bedrag van het artikel (incl. taksen) dat geretourneerd wordt zal kosteloos terugbetaald worden. Indien de volledige bestelling wordt geretourneerd, worden ook de verzend- en eventuele administratiekosten van dat order terugbetaald. De verzendkosten van de retourzending zijn wel voor jouw rekening.

 

Niet tevreden over je aankoop?

Ben je niet tevreden over een besteld artikel, dan mag je deze aan ons retourneren onder de volgende voorwaarden:

  • binnen de zichttermijn van 30 dagen

  • als het artikel compleet is en in de originele verpakking zit

Sommige artikelen kunnen helaas niet geretourneerd worden:

  • producten die op persoonlijke wens zijn aangepast

  • ondergoed en producten die omwille van hygiënische redenen niet kunnen teruggestuurd worden (cosmetische producten, hoofdtelefoons, in-ear oordopjes...).

  • cd’s, dvd’s, spelletjes waarvan de folie of verzegeling is verbrokenHoe meld je een retour aan?

Wil je een artikel of je volledige bestelling terugsturen? Dan vragen we om je retour aan te melden via ons aanmeldformulier.

Indien je de retourzending door Bpost laat verzorgen en een Track & Trace-nummer ontvangt, kan je die nummer aan ons doorgeven via shop@camerata-productions.be.

Nadat je het aanmeldingsformulier voor retour hebt ingevuld kan je het artikel of de volledige bestelling in originele verpakking en goede staat naar ons opsturen. Het retouradres zal je terugvinden op het einde van het aanmeldformulier.

Zorg ervoor dat je pakket goed afgesloten is en vermeld op de verpakking dat het een retour betreft.

Wat mag je verwachten als we je retour hebben ontvangen?

Het is afhankelijk van de manier waarop je de zending verstuurt wanneer je retour door ons ontvangen wordt. Na ontvangst doen we er alles aan om je retour zo snel mogelijk te verwerken. Het bedrag van het geretourneerde artikel wordt binnen 14 dagen na het invullen van het aanmeldformulier aan je teruggestort. Dat gebeurt uiteraard op voorwaarde dat we binnen de 14 dagen je retourzending hebben ontvangen en de teruggestuurde artikels compleet zijn en in goede staat verkeren. De terugbetaling gebeurt op hetzelfde rekeningnummer als die waarmee je de betaling oorspronkelijk voldaan heeft. Retourneer je een gehele bestelling? Dan vergoeden wij ook de oorspronkelijke verzendkosten en eventuele administratiekosten.

Heb je nog vragen?

bottom of page